Instagram

Instagram Inlägg

Överraskande signerad tidig julklapp av fina vänner! I januari släpps Sundsvallsdeckaren Än brinner lågan av Susanne Fellbrink och den fjärde delen i serien om artisten Cilla Fallander. Igår var det en slags releasefest..Gissa om jag blev både stolt och överraskad när jag på insidan omslaget återser hela TVÅ blurbar – omdömen från mig om tidigare böcker i serien.️.Den här gången driver mångsysslaren och artisten Cilla Fallander en festvåning i Sundsvall och där märkliga ljud från fläktrummet hörs nattetid. Vi möter även den unga Alva som hotas av sin manipulativa pojkvän, tvåbarnsmamman som fastnat i ett spelberoende och änkan Milly som kämpar för att rädda sin vuxne son ur hans spelmissbruk. Kvinnorna möts i festvåningen, vänskap uppstår, men de hamnar i en droghärva och någon kommer att dö.Boken är utgiven av @bokfabriken .#änbrinnerlågan #susannefellbrink #bokfabriken #sundsvallsdeckare #deckare #spänning #sundsvall

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *