Instagram

Instagram Inlägg

Idag tipsade jag i @p4vasternorrland om den imponerande spänningsromanen Ett gott nytt år av Malin Stehn.🥂Malin Stehn har en lång rad barn- och ungdomsböcker bakom sig. Nu debuterar hon med en fascinerande psykologisk spänningsroman, riktad till vuxna läsare, om vanliga människor som begår oförglömliga misstag. En relationsroman med vardaglig handling som bl a lyfter föräldraroller och om ohyggliga misstag som inte får hända. Om fasader som krackelerar och om fadäser som sker när alltför mycket alkohol skapar ärlighet och förvandlar hemligheter till den värsta mardrömmen. Boken är utgiven av @albertbonniersforlag 🥂Vill du lyssna via webben i efterhand, leta upp programmet Förmiddag i Västernorrland och scrolla ca 110 min in i sändningen..#ettgottnyttår #malinstehn #debutroman #thriller#relationsroman #boktips #nybok #spänning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *