Instagram

Instagram Inlägg

Den 20 december…Missa inte Samlade Sagor av Maria Nilsson Thore – ett riktigt praktverk med nio av hennes populära och uppskattade bilderböcker. Dessutom innehåller denna samlingsvolym extra material om hur en bok blir till, där vi med ord och bild får följa processen från idé till skiss och fram till färdigt resultat. Personligt, spännande och inspirerande för både barn och vuxna. En perfekt gåva både till dig som ännu inte läst och upptäckt de kluriga och charmiga berättelserna, men även till dig som av nostalgi återigen vill njuta av några av de fina böckerna. Rekommenderas varmt. Maria Nilsson Thore debuterade år 2000 och har en stor hyllad och prisad utgivning bakom sig, både i samarbete med andra och med egna böcker. Många vuxna högläsare uppskattar ofta den underfundiga sensmoral som löper som en röd tråd genom handlingen. Illustrationerna är detaljrika och färgstarka och ofta med härligt mönstrade tyger och kläder på karaktärerna. Alla Tre på Förskolan Ärtan är en efterfrågad och självklar bokserie hos förskolebarn i alla åldrar.Samlingsvolymen är utgiven av @bonniercarlsen .#samladesagor #marianilssonthore #presentbok #samlingsvolym #bonniercarlsen

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *