Instagram

Instagram Inlägg

UTLOTTNINGEN AVSLUTAD!!!Jag vill sparka igång julveckan med en Återbruks-TÄVLING i julens tecken.Tre olika vinnare har möjlighet att tävla om varsin julroman, som är varsamt lästa av mig.Du kan välja mellan:#julbrevet av Kjersti Herland Johnsen.”En varm julroman om familj, traditioner och vikten av att dela med sig till andra.”Norstedts #projektjul av Cathy Bramley”En varm och empatisk relationsroman om två ensamma människor, familj och vänner i en pittoresk, vintrig och livlig liten stad.”Piratförlaget.#alltjagönskarmigtilljul av Joanna Bolouri. Printz Publishing”En rolig, varm och rörande julromans om oväntad kärlek.”Vill du delta i utlottningen och har svensk postadress – Gör så här:följ agneta_norrgardgilla inlägget och dela det gärna.tagga tre vänner som du tror vill delta i tävlingenskriv vilken av böckerna du önskar vinna.Giveaway-tävlingen avslutas tisdag 21 december kl 18:30.Vinnarna meddelas i detta inlägg.Tävlingen är inte sponsrad eller i ett samarbete med instagram.Lycka till!🏻‍♀️

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *