Instagram

Instagram Inlägg

Den 18 december…Idag vill jag hälsa er välkomna till Halleholm och bjuda på en fascinerande och välskriven historisk släktkrönika som utspelar sig på en fiktiv ort, som är inspirerad och en mix av Sigtuna och Vaxholm. En varm romansvit där traditioner och gamla oförrätter möter nutida kärlek och intriger. Rekommenderas varmt!🥐Lovisa Lindegren lever ett gott liv i London ända tills hon förlorar både jobb och fästman under samma vecka. Lovisa flyttar till Halleholm i Sverige och det ärvda släkthuset från 1700-talet som rymmer familjens bageri och torgkafé. Men testamentet visar att Lovisa även har ärvt den gamla bittra fejden mellan släktgrenarna Lindegren och Halleholm, vilket stökar till och utmanar Lovisa på alla sätt.Dessa böcker är verkligen ’my-cup-of-Tea’! Romanerna är lättlästa och tillgänglig men har ständigt ett djup och allvar närvarande. Serien bygger på gedigen research och är snillrikt och smart uppbyggd med tillbakablickar till historisk tid och händelser som påverkar nutiden. Med värme och empati skildras de tidigare generationers hårda arbete om att få leva på sina drömmar som bl a bagare och sömmerska.🧵Handlingen utspelar sig från 1920 till nu. Oväntade tvister och hotfulla dilemman fängslar och gör böckerna till bladvändare. Författaren räds inte de svåra ämnena och det gör böckerna intressanta och trovärdiga. Här finns djup och substans och det är en fröjd att fly vardagen en stund för att tillbringa den i Halleholms pittoreska skärgårdsmiljö. Jag ser mycket fram emot kommande böcker i serien.Ruth Kvarnström-Jones är född och uppvuxen i Storbritannien men numera bosatt i Sverige och debuterade 2020 med den första delen Lovisas val. Uppföljaren Julstök i Halleholm släpptes november 2021.Böckerna är sålda till flera länder och utgivna av @printzpublishing .#halleholm #lovisasval #julstökihalleholm #ruthkvarnströmjones #printzpublishing #norrgårdskalender2021

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *