Instagram

Instagram Inlägg

Oavsett en grön jul eller inte så bjussar jag på en grön bokhög med bra lästips till alla åldrar.🏻‍♀️.#elizaochhennesmonster av Francesca Zappia.Ensamma och knepiga Eliza 18 år har ett populärt och uppskattat alter ego på nätet. Men plötsligt röjs hennes dubbelliv och allt ställs på sin spets.#humlanhanssonshemligheter text: Kristina Sigunsdotter och illustrationer: Ester ErikssonEn rikt illustrerad 11-årings uppriktiga hemliga dagbok om utanförskap, psykisk ohälsa och längtan efter vänskap och bekräftelse. Augustprisvinnare 2020.#dubbelportrait av Agneta PleijelEn levande roman om konstnären Oskar Kokoschka och författaren Agatha Christie utspelad 1969.#jagärjagärjagär av Maggie O’Farrell.Hjärtskärande livsbetraktelser om människor som sett döden i vitögat. #vakuum av Mia Öström Jonna försöker överleva sin storebrors självmord. Plötsligt får hon en hälsning, en ledtråd från honom.#förattvihörihop av Klara KrantzEn relationsroman om de unga flickorna Alice och Måna, om sorgen och kampen att leva vidare efter en förlust.#tackförallt av Christina Wahldén Den andra boken om den unga privatdetektiven Hawa, som brottas med vardagsbrott i en utsatt förort i Sverige.#attvaraellerintevarakompis av Måns Gahrton och Johan UnengeEn uppdaterad version av de hyllade och populära karaktärerna Eva och Adam.#tebutikenpåhörnet av Milly JohnsonEn varm roman om en välgörande och omtänksam affärsinnehavare som alltid ställer upp för sina besökare.#denstorautställningen av Marie HermanssonEn klurigt sammansatt roman som utspelas 1923 om Albert Einstein, en ung hungrig journalist och en ung ambitiös konstapel.#eden av Monica SaboloEn mörk och spännande berättelse om utsatthet, mystiska ritualer och maktmissbruk.#projektjul av Cathy BramleyMerry och Cole, två ensamma människor blir ansvariga att arrangera stadens offentliga julfirande.#sorgenlyckanlivet av Meg MasonEn ömsint roman med mörk humor om psykisk ohälsa, relationer och kärlek.#starkakvinnor av Kay Woodward25 inspirerande personporträtt av modiga kvinnor som gjort avtryck..#läsning #braböcker #läsningföralla #läsfrämjare

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.