Instagram

Instagram Inlägg

Hårda paket…..att högläsa……eller till nybörjarläsaren!Sagasagor är en härlig och populär bokserie av Josefin Sundström och illustratören Emma Göthner. Berättelserna finns både att läsa, lyssna till och titta på med rörliga bilder.Böckerna som är märkta med Läsa🤍Tillsammans är snillrikt anpassade och riktade till nybörjarläsaren, eftersom några ord och meningar är skrivna med VERSALER. Perfekt när man läser tillsammans att man får hjälpas åt och turas om att läsa i texten.🏽Den tredje och senaste boken i den fristående serien heter Såret. Saga reser till morfar på landet och tillsammans ska de ha röjardag i och runtomkring trädgården.Och trots att Saga är försiktig med alla vassa verktyg så är olyckan snart framme.🩸Lättläst text, vardaglig, igenkännande och genomtänkt handling med ljuvliga kompletterande illustrationer och faktadel i slutet gör dessa böcker till underbara högläsningsböcker. Rekommenderas varmt!Böckerna är utgivna av @bonniercarlsen .Pst: böckerna finns på flera språk och i olika utgåvor och samlingsvolymer. Dessutom vill jag rekommendera ABC-boken om Saga, bilderböckerna om #damdam (0-3 år) och fantastiska romaner för vuxna #vinteräpplen och #boelochoscar .#sagasagor #sagasagorsåret #lästillsammans #sagasagorbranden #sagasagorstölden #josefinsundström #emmagöthner #bonniercarlsen

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *