Instagram

Instagram Inlägg

Dagens bokpost från @lavaforlag Patient 43 av Kia Hedman – en debutroman med ett otäckt innehåll, inspirerad av verkligheten. .Handling: En spänningsroman om att bli anklagad av sin man att under psykos ha dödat deras barn. Om att bli orättvist beskylld för ett brott man inte gjort sig skyldig till. Om att felaktigt bli inspärrad för tvångsvård på en psykiatrisk inrättning. Om att inifrån sjukhusets slutna avdelning börja kampen för att bli trodd och få återvända till livet utanför de låsta portarna. Om att i den dramatiska jakten på upprättelse få hjälp från oväntat håll..Följartips: @kia_hedman_forfattare är utbildad civilekonom och intresserad av psykologi och av att skriva..#patient43 #kiahedman #debutroman #spänningsroman #lavaförlag

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *