Instagram

Instagram Inlägg

Den 17 december…Åh vilken fantastisk och enastående berättare hon är Karin Erlandsson! Den historiska romanen Hem är en liten roman med ett imponerande stort innehåll och ett riktigt ögongodis för den kräsne läsaren som uppskattar ett välformulerat språk. Skickligt fångas den lilla och stora världen i detalj, med absolut exakthet och närvaro. Läs och njut!.Åland är omslutet av havet och genom alla tider har framförallt männen gett sig av till sjöss, medan kvinnor och barn fick stanna på landbacken. Och det här är deras ocensurerade berättelser, återberättade genom tio kvinnors perspektiv där hemmet står i centrum. Självständigt tvingas de möta livets alla utmaningar på land med längtan, åtrå, oro, sorg, maktlöshet och hopp ständigt närvarande.Men även havet som förenar, skiljer oss åt och både ger och tar är en stor del av handlingen. Tidsepoken är imponerande 800-tal till nutid, med en avrundning från stenåldern..Det är storslagen episk berättelse i all sin enkelhet som sätter spår. Läsningen fascinerar och är såväl känslosam som berörande och vacker med både djup och mörker. En speciell rund sten fulladdad med symbolik finns också med och vandrar med genom berättelserna, generationerna och seklerna.Boken är utgiven av @bokforlagetforum .Karin Erlandsson, hyllad och prisad författare, skriver för alla åldrar och har sagt ”en bra berättelse är en bra berättelse oavsett om den är ämnad för vuxna eller barn.” Och jag håller helt med och rekommenderar även hennes tidigare böcker #legendenomögonstenen #nattexpressen och deckare som #pojken #missdåd och #minkriket Swipa för bilder🏽.#karinerlandsson #hem #forum #läsupplevelseutöverdetvanliga #boktips #lästips #norrgårdskalender2021

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *