Instagram

Instagram Inlägg

Den 2 december…… vill jag tipsa om debutromanen Falska Löften av pseudonymen Cecilia Cardot. En ruggig, rafflande och ocensurerad spänningsroman i högt tempo som är inspirerad av verkligheten. Det här är en välskriven relationsroman med brott i centrum som är både otäckt aktuell och skriven med ett trovärdigt inifrånperspektiv. En bladvändare med en handling som sätter spår. Rekommenderas varmt!️Vi får följa en ung barnfamilj som flyttar från tryggheten i Sverige till miljonstaden Lyon i Frankrike. Anna har fått ett nytt arbete som underrättelseanalytiker på en EU-instans, med längtan efter att göra världen bättre genom att bekämpa den ökade brottsligheten. Men drömmen blir inte som planerat. Flytten till ett nytt land, med ny kultur och nytt språk blir omskakande och utmanande på alla möjliga sätt.Den unga Livinia drömmer om ett annat liv med egen anställning i ett land där kvinnor och män har samma villkor till utbildning. När hon får chansen att lämna sitt hemland packar hon ryggsäcken och beger sig till en mötesplats. Men hon är naiv, blir lurad och drömmen förvandlas snart till en ond mardröm.Vägar korsas, människor möts och frågan är om det finns någon räddning för dem inom räckhåll?️Missa inte denna spännande berättelse om illasinnade brottslingar, korrupta gränsvakter, patriarkala EU-chefer i ett Europa där avståndet inte är långt emellan de kriminella som utnyttjar samhället och de goda människorna som vill göra världen till en bättre plats att leva på. En plats där entreprenörer och visionärer arbetar sida vid sida, på olika villkor, men frågan är vilken planhalva spelar de egentligen på?️Till vardags arbetar författaren inom underrättelsetjänsten. Romanen bygger delvis på egna erfarenheter.Boken är utgiven av Cardot förlag..#falskalöften #ceciliacardot #cardotbooks#spänningsroman #debutroman #norrgårdskalender2021

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.