Instagram

Instagram Inlägg

Den 1 december……vill jag tipsa om den fantastiska och oförglömliga romanen En sång för alla dom av Mike Gayle.️Hubert Bird änkeman och bor i London. Varje vecka ringer han och talar med sin dotter Rose som bor i Australien sedan 20 år tillbaka. Entusiastiskt och övertygande berättar han om sina händelserika dagar med sina vänner och sitt engagemang i olika aktiviteter. Det dottern inte vet är att allt är uppdiktat, lögner. I verkligheten har Hubert ett händelselöst liv i ensamhet. När dottern oväntat bestämmer sig för att besöka honom i London bestämmer han sig för att iscensätta sin vardag, enligt lögnerna. Frågan är hur och vilka han ska ta kontakt med?️En varm och känslosam med både botten och djup. En läsupplevelse som påverkar och väcker allehanda känslor om utanförskap, rasism, ensamhet, vänskap och mänskliga relationer.Mike Gayle överraskade positivt med romanen En halv värld bort.Rekommenderas varmt!Översättning: Maria Bodner GröönUtgiven av @norstedts_forlag ️️️️️.#ensångföralladom #mikegayle #boktips#lästips #norrgårdskalender2021

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *