Instagram

Instagram Inlägg

Första december – då blir det bokfrukost!Idag är det tre kalenderböcker med 24 kapitel som gör mig sällskap.#mysterietifrostköping av Eva Hildén är ett spännande äventyr om en älskad och försvunnen morfar, med vintriga och juliga miljöer som fond. Rut och Rakel tror inte ett dugg på den okända kvinnan som säger att morfar rest bort i affärer. De bestämmer sig för att inte ge sig förrän morfar är hittad – även om det innebär fara för deras eget liv.Målgrupp: ca 9-12 år@b.wahlstroms #julmysteriet av Lisa Bjärbo och Matilda Ruta är en vardagsberättelse om Ebbe 6 år längtar till julen och älskar allt som adventstiden för med sig. Men i år är inget som det brukar vara. 13-åriga Märta är inte ett dugg intresserad av varken kalenderns skattjakt, pysslet eller julbaket. När mammas nya kärlek med den lilla dottern kommer för att fira jul med dem, börjar märkliga saker hända och inget blir sig likt.Målgrupp: ca 4-9 år@rabensjogren #hemlighetenihelmersbruk är en spännande spökhistoria och släktsaga med övernaturliga inslag av Eva Frantz och Elin Sandström. Det är december år 1975 när Flora Winter och hennes mamma Linn kommer till den lilla kuststaden Helmersbruk för att hyra portvaktsstugan som ligger intill den övergivna von Heims Herrgård. Medan mamma jobbar bekantar sig Flora med omgivningen. Men vem är den mystiske pojken och vad vill den vita ekorren? Är verkligen herrgården obebodd och vad vet den äldre mannen Fridolf om alltihopa?Målgrupp: ca 9-12 år@bonniercarlsen @schildtssoderstroms .#adventsbok #december #bokfrukost

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *