Instagram

Instagram Inlägg

Frukostbrickan är dukad med ett läsprov med de tre första kapitlen från en kommande historisk bokserie, Hemmet för bortrövade barn av Camilla Lagerqvist.Jag har tidigare läst många böcker av författaren som jag tyckt väldigt mycket om.Den första delen Planen utspelar sig i Sverige under tidigt 1900-tal. Den 14-årige Adam har blivit såld på auktion, bott på barnhem och fattighus. Nu arbetar han som dräng på en bondgård. En dag stannar en tjusig vagn och Adams liv förändras för alltid.Men Adam vill göra skillnad för andra barn som har det eländigt. En våghalsig plan växer fram som är både olaglig och livsfarlig…Boken släpps av @bonniercarlsen den 9 september..Hur ser din lördag ut?.#bokfrukost #ungdomsbok #läsprov #planen #hemmetförbortrövadebarn #camillalagerqvist

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *