Instagram

Instagram Inlägg

Grattis Cilla Jackert, manusförfattare till Tunna blå linjen som vann Kristallen-priset för Årets Program och Årets tv-drama!🥳Gillar du programserien Tunna blå linjen – missa inte Cilla Jackerts ungdomsbok F – som i sämst, som vann Barnradions bokpris 2019 och som finns att lyssna till på webben sverigesradio.seBoken handlar om Jonna som är sämst på allt, så dålig så hon kanske måste gå om sexan. Och inte blir det bättre av att hennes storasyster Miriam är bäst på allt. @rabensjogren Björnstad, HBO Nordic, var en av de nominerade till Årets tv-drama. Har du ännu inte läst boken av Fredrik Backman – gör det bums. Del tre i serien heter Vinnarna och kommer i början av oktober. @bokforlagetforum Grattis till Greta – Årets dokumentär och även aktuell som bok Gretas resa av Alexandra Urisman Otto och Roger Turesson @bokforlagetpolaris .#kristallen #cillajackert #fredrikbackman #alexandraurismanotto #rogerturesson

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *