Instagram

Instagram Inlägg

Äntligen finns Från fritt fall till HOPP av Emma Alexson Accaoui som bok och tillgänglig i handeln och för hela mänskligheten fr o m 23 september.Vi är många som brottas med mörker och känslomässiga ups-and- downs av skilda karaktärer. Emmas fantastiska bok tog mig med storm direkt och jag inspirerades starkt av hennes drift, mod och positiva inställning till att vända mörker till ljus, välkomna livet med öppen famn.Det är en fängslande och inspirerande biografisk läspärla om att resa sig från psykisk ohälsa till psykisk hälsa. Om att återta kontrollen över sitt liv och inta bara orka leva – utan även att hitta lusten att vilja leva vidare.Emma tog kontakt med mig och på ett tidigt stadium fick jag förmånen att läsa manuset till denna bok. Texten, orden och handlingen fängslade mig direkt. Det är en uppriktig, ärlig och hoppfull berättelse som är fylld av äventyr, motgångar och utmaningar men framförallt en bok som ger oss användbara verktyg och inspirerar till mod att agera för att hitta ljuset och livslusten.Handlingen baseras på egna erfarenheter och vi får följa författaren från barndomen, genom uppväxten och ut på äventyrliga inre och yttre resor. Vi får ta del av allehanda känslor, sinnesstämningar, utmaningar och ambitioner. Oro, rädslor och ångest återkommer, men med både halsbrytande och våghalsiga äventyr, spontana – och ibland inte så genomtänkta – beslut tas vi med på resor runt om i världen. Vi möter olika miljöer, kulturer men framförallt inser vi att omvärlden är fylld med vänliga, empatiska och hjälpsamma människor som är redo att dela med sig av kunskaper och erfarenheter.Boken är välskriven och engagerande och trots tunga, svåra och allvarliga händelser och tillstånd är boken lättillgänglig och andas positiv framtidstro.Jag blir riktigt inspirerad och känner stort mod att ta för mig mer av livet. Det är med lättare steg, ett leende på läpparna och med stärkande tillförsikt jag stänger igen boken. Handlingen gör att jag varmt rekommenderar denna bok till bred målgrupp, från äldre tonåringar och uppåt.Följ gärna @emmaalexsonaccaoui och ta del av hennes karisma och positiva energi i vardagen.Boken är utgiven av @lavaforlag

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *