Instagram

Instagram Inlägg

Hurra nu är den äntligen här – den tredje delen i Örbyhusserien om den karismatiska livskonstnären Lo Karlberg och den hotfulle lokale gängledaren Conny.En spänningsroman om nattsvart skam, längtan och ett pärlhalsbands mörka historia.📿Det brinner i Örbyhus syfabrik, tillika William Silvergrans fars livsverk.När teknikerna går in hittar de mänskliga kvarlevor i ett lönnfack på fabrikägarens kontor. Värmeböljan i semestertider kräver polisens uppmärksamhet, så kommissariens syster Lo Karlberg påbörjar sina egna undersökningar. Plötsligt hettar det till när hennes ex – gängledaren Conny – oväntat dyker upp för att återta det som tidigare var hans.📿Redan 2018 och 2019 kom de två första delarna ut på eget förlag och med ett fängslande och unikt egenproducerat omslag.Böckerna tog mig med storm och tidigt anade jag att Aline Lilja Gladh var ett namn att räkna med, en driftig och målmedveten författare som vi skulle få höra talas om framöver.📿Böckerna räknas som fristående, men missa inte de två första delarna, som nu finns nyutgivna som pocket med nya läckra omslag. Lo Karlberg är en karaktär som gör avtryck och sätter spår. Böckernas oväntade handlingar fängslar från första sidan och finns även som ljudböcker, inlästa av Maria Lyckow och rekommenderas varmt!Boken är utgiven av @modernistared .#skampärlorna #alineliljagladh #örbyhusserien #spänningsroman #höstensböcker2021 #spänning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.