Instagram

Instagram Inlägg

Radiotipset:@sondagsintervjun_p1 ”- Det är många som undrar var Alfons mamma är? – Hur mycket folk ska man behöva redovisa i en barnbok som har en ganska begränsad yta?- Det räckte väl med att det var en pojke och en pappa som höll på med någonting? Hon var väl ute och handlade eller höll på med någonting. Upptagen med att stryka eller någonting…- Så hon lever?- Näe, under åren har jag kommit till insikt att det är väldigt, väldigt viktigt att inte säga allt. Det måste finnas utrymme för barn att hon.., hon kanske är död. För det finns barn, vars mammor är döda. Eller hon sitter på torken, hon är alkoholist. Eller ligger sjuk… då får ju barn möjlighet att fylla i liksom, nåt som dom själva har behov av. Eller så tänker dom inte på det alls. Det är viktigt att man inte skriver på näsan exakt hur allting är. Jag avskyr det. Usch!”Gunilla Bergström .#gunillabergström #martinwicklin #söndagsintervjun #p1 #radiotipset#samtal #intervju #klokord

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.