Instagram

Instagram Inlägg

Tack för allt Gunilla Bergström (1942-2021)”- Mest känd för att vara okänd…” Så presenterade hon sig själv, bildskaparen, författaren och mamman till bl a Alfons Åberg. Och inte såg hon på sig själv som en sagotant.”- Jag vill berätta sanna historier om verkliga människor…” Framförallt om det som finns inuti oss.Och som hon gjorde det! Hon ville att varumärket Alfons Åberg skulle stå för…”-Glädje. Glädjen behöver inte framkalla skratt, den kan ge glitter i ögonen, vara lite full i fan. Det finns inga slott, inga skattkistor i Alfons-böckerna. Vad finns det? Vardag!”Underbara, tidlösa och viktiga böcker, berättade från barnets perspektiv. Klokskap och stora, svåra känslor med en handling och illustrationer som ger igenkänning och förklaring på både stort och smått. Beteenden som både barn och vuxna känner igen.Tack Gunilla för att du delade med dig av din erfarenhet och betraktelser i alla böcker och bilder som präglat både min barndom och mitt vuxna liv🏽Vila i frid..Dagens boktips:Bakom Alfons. Gunilla Bergström in på livet av Klas Gustafson.En fantastisk bok om ett ovanligt och tidvis turbulent liv. Ett imponerande livsporträtt av en enastående och unik människa.Dagens Radiotips:Missa inte Gunilla Bergström @sommarip1 från 1998.️.#gunillabergström #bakomalfonsåberg #klasgustafson #norstedtsförlag #norstedts#rabenochsjögren

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *