Instagram

Instagram Inlägg

Dagens boktips för hela familjen i @p4vasternorrland :Läsupplevelser som berör och ruskar om. Här kommer titlarna:Livets alla färger av den norska konstnären, illustratören och författaren Lisa Aisato.Den optimala presentboken. Bilder och kortfattad text lotsar dig från födelse, genom livet och fram emot ålderdomen och ensamheten. Vacker, känslosam och alldeles underbar!Nattkorpen och Tjuvdrottningen av Johan Rundberg är de två första delarna i den historiska serien om radarparet Månvind & Hoff. Mika är en föräldralös barnhemsflicka som blir vittne till en märklig händelse. Det blir upptakten till den farliga och våghalsiga jakten på Nattkorpen. Snart får hon värdefull hjälp av konstapel Valdemar Hoff.Det är ocensurerat, spännande och fascinerande läsning genom Stockholms undre regioner. En tidlös klassiker där tankarna går till Ronja och Oliver Twist. Prinsen av Porte de la Chapelle av Annelie Drewsen.Efter tre år i Sverige får Salar avslag på sin asylresa och han hotas av att utvisas till Afghanistan. Han bestämmer sig för att lämna sin trygghet i den svenska familjen och rymmer genom Europa. Genom ett inifrånperspektiv får vi följa alla tankar, känslor och otäcka upplevelser han utsätts för.En måste-läsning för alla!Debutromanen Bokbussen kommer vid midnatt av Sofie Axelzon.Den lilla biblioteksfilialen i Sidhäll hotas av nedläggning men de tre anställda Lisa, Eva och Kåge gör allt som står i deras makt för att rädda sina jobb. Inget står i deras väg och ibland behöver även lagen överträdas…Inspirerande, dråplig och allvarlig underton.Ingen ond man av Leif Appelgren.Med inifrånperspektiv får vi följa utredningen av en gruppvåldtäkt och ett mord av en ledare för ett kriminellt nätverk. Social klasser möts, vävs samman och frågor dyker upp. Vem är ond vem är god? Vilka uppsåt ligger bakom våldshandlingar?Trovärdigt, fascinerande och fantastiskt välskrivet..#boktipsförhelafamiljen #läsfrämjare

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *