Instagram

Instagram Inlägg

En bra fredag!🥳🏽Första arbetsveckan är över och nu ska jag landa, lägga upp fötterna och spana in den senaste tidens samlade boknyheter.Visst blir man sugen att börja läsa dem bums?!🤗.#gräsetäralltidblodigarepåandrasidanhäcken av Sofia Rutbäck Eriksson och Mattias Boström#förhanvarredandöd av Eva Frantz#defyravindarna av Kristin Hannah#argbiggornasantikvariat av Frida Gråsjö#aska av Ragnar Jonasson#katthotelletvidkusten av Jessica Devert#sömmerskanfrånparis av Georgia Kaufmann#dekomfrånöar av Malin Haawind#ettbröllopattminnas av Katie Fforde#detendajagvillärattleva av Birgitta Bergin#polcirkeln av Lisa Marklund#ditdugårföljerjag av Lina Nordquist #sönderlandet av Johan Ripås#ordförvarjestund av Jessica Olsson#tidernasdjur av Elin Ruuth och Johanna Margoria.Vad läser du just nu?.#boknyheter #höstensböcker #bokpost #nyaböcker

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *