Instagram

Instagram Inlägg

Vill du ha boktips om hjärtevärmande böcker som väcker allehanda känslor?Läsning om dråpliga personligheter, hjältemodiga och våghalsiga insatser som ändå känns äkta och jordnära?I så fall – ladda upp med näsdukar och snorpapper, tag ett djupt andetag och häng med – nu kör vi:🥰🙄😇😬🤕.#alldennakärlek av Dani Atkins – en drabbande läsning och oväntad berättelse som överraskande tog mig med storm och som jag har svårt att glömma.Sophie är drygt 30 år och på grund av en familjetragedi för sexton år sedan har hon slutit och isolerat sig alltmer från omvärlden.En dag bryter en brand ut i fastigheten. Ben passerar precis och lyckas rädda hennes liv och hjälper henne med det praktiska efteråt. Plötsligt inser hon att hon har en vän, en själsfrände, någon som äntligen lyssnar och förstår. Men hon har en känsla av att han döljer något. Varför vet hon så lite om honom? Vad är det han inte berättar?🥰#därkärlekenbor av Agnès LedigEn helt bedårande fransk feelgoodroman där sorg och smärta samsas med kärlek och hopp och med karaktärer som blir till vänner man tror man känner.#projektrosie av Graeme SimsionProjekt Rosie är en helt oemotståndlig pärla, en charmig romantisk komedi, som är både annorlunda och tänkvärd roman som visar att alla kan möta kärleken, hur udda man än är.🤫#ellieochharpmakaren av Hazel PriorDet är en vacker, närvarande och lågmäld berättelse om vänskap, kärleken till naturen och instrumentet harpan. Om två ensamma människor, som accepterar varandras olikheter och sårbarhet. En bok där lyhördhet, utanförskap och Oom svartsjuka, barnlängtan och om att få vara den man är. Ljuvliga miljöer, fantastiska karaktärer och poetiskt språk.😬#bokbussenkommervidmidnatt av Sofie Axelzon En sprillans nyutgiven och alldeles underbar och inspirerande debutroman!Vi möter en samling helt vanliga människor i en liten by, som brottas med helt vanliga problem som du och jag. När den lilla biblioteksfilialen hotas av nedläggning är det nära nog dråpslaget för de tre anställda Lisa, Eva och Kåge med gemensamma krafter kämpar de för att rädda biblioteket, men många vill sätta käppar i hjulet för dem..#feelgoodtips #boktips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.