Instagram

Instagram Inlägg

#inlägg 3Att läsa är verkligen att resa – i både tid och rum. Jag tycker att många författare inom feelgood-genren är extremt skickliga på att skildra målande miljöer som både skapar känslan av att vara på plats eller så inspirerar det till fördjupad läsning om platsen för att drömma om att resa dit en dag.🧳🏖🗺️Här kommer några tips på böcker som väcker reslusten till liv hos mig:😎.#målarensmusa av norska Liss Strømme#somomduintefanns av brittiska Kate Eberlen#därsolengåruppiväster av Britta Röstlund#denlillablomsterhandelnvidhavet av brittiska Ali McNamara#villahavsbris av Caroline Säfstrand .Har du något boktips som inspirerat dig att besöka miljön?.#attläsaärattresa #feelgoodböcker #lästips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.