Instagram Inlägg

Wow, Hövdingen av Anders Salander är verkligen en välskriven, spännande och fascinerande äventyrsberättelse med extra allt. Att det är en debuterande egenutgivare är svårt att förstå. Gillar du spännande mystik och kluriga böcker av Dan Brown, då får du inte missa detta enastående och hisnande äventyr. Rekommenderas varmt!🪶Karl Magnus Ståhl är förväntansfull inför den 19-åriga dotterns hemkomst från den långa resan i Sydamerika. Men så drabbas han av det värsta en förälder kan tänka sig – hans dotter Jessica är försvunnen och finns inte med på planet. Hjälp från flygbolag och myndigheter är svårt att få, men magkänslan säger Magnus att hon lever men att hon är i fara. Så han bestämmer sig för att själv resa till Peru för att leta efter sin försvunna dotter.🪶Att läsa är verkligen att resa! Boken tar mig med på en vindlande och oförutsägbar resa, där onda maffiabossar och främmande kulturer blandas med skönhet och inkafolkets spännande riter och kunskap. Det känns att författaren är påläst, insatt och har egen erfarenhet av miljöerna. Det lockar och driver på nyfikenheten att hela tiden vilja veta mera och fördjupa sig i det oförklarliga. Intressanta karaktärer fördjupas och träder sakteliga fram ur skuggorna. Kapitlen har olika längd och återberättas från olika perspektiv och personer vilket ger djup och förklaring åt den ibland lite komplicerade handlingen. Professor Ward blir en fascinerande karaktär och är bl a den som ger kopplingen till Dan Browns böcker.🪶Boken är bitvis lite väl detaljerad och repetitiv, vilket gör att den tappar lite tempo ibland och känns lite onödigt lång men inget som stör nämnvärt. Men den upplevelsen kan även bero på mitt korta tålamod och kampen mot klockan som gör att jag vill skynda på handlingen ibland. Jag älskar hur kunskap och fakta blandas med intuition och sjätte sinnet på ett naturligt och inspirerande sätt.🪶Jag ser mycket fram emot kommande böcker, för det här gav verkligen mersmak och jag håller tummarna att något etablerat förlag får upp ögonen för författaren. Det här är för bra för att tappas bort i bokfloden.Ljudboken är mycket bra inläst av Katarina Ewerlöf.Varmt Tack @anderssalander för recensionsex.

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *