Instagram

Instagram Inlägg

Härligt med ett nytt, spännande nummer av Bazar Masarin med mycket att läsa och titta på I det här numret är fokus på samtida representation i ungdomsböcker och ungas läsning (eller brist därpå).Här hittar du allt ifrån forskning till intervjuer med författare och illustratörer. Såklart även en massa härliga boktips av aktuella barn- och ungdomsböcker!Här kan du även läsa några av mina boktips och tankar kring:#denvitaglöden av @mats.berggrenbook. Utgiven av @bokforlagetopal#lowkey av @melodyfarshin. Utgiven av @bonniercarlsenLäs mer i magasinet – följ länken i min profil.#bazarmasarin #faktaböckerförbarn #nättidskrift #webmagazine #barnlitteratur #ungdomslitteratur #läsfrämjande #boktips #issuu #annapersbräcke #läsfrämjare

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *