Instagram

Instagram Inlägg

Sommarlovsläsning för alla tillfällen.️⛱Släpp telefonen och passa på att läsa en stund varje dag. Det finns såå många bra böcker. Här kommer ett urval:.#gips av Anna WoltzFöräldrarna separerar, lillasyster måste sy fast sin fingertopp och Fitz träffar en märklig kille och stjäl gips. Vardag, tokigheter och djupaste allvar blandas i en oförglömlig mix.#förattvihörihop av Klara KrantzAlice+Måna+Skälmö=sant. Men plötsligt är en av dem borta. Avskalat, naket och ärligt om sorg, förlust, kärlek och mod.#paolaperssonperoniskrattarsist av Emi Guner och Maja Säfström.Vardagsbetraktelser om glädje, sorg, lust och nöd genom Paolas perspektiv.#mysterietmeddenförsvunnaguldskatten av Anna Ihrén.Den första boken om Smögendetektiverna Stella och John, baserad på berättelsen om fartyget Sankt Annas skatt som sjönk 1837. En spännande klassisk sommarlovsdeckare i nutid.#spökhundenbustermysterietpåkyrkogården av Tobias Söderlund och Stef Gaines.Ellens storebror är sjuk i cancer och livet är helt upp och ner. När hunden Buster vid en grav får vittring från andra sidan börjar en jakt mellan olika världar.#spökhundenbuster #docksamlarenshus av Tobias Söderlund och Stef Gaines.Familjen har hyrt ett hus nära sjukhuset för att vara nära Oscars cancervård. Men huset är fullt av läskiga dockor och plötsligt får hunden Buster vittring på en försvunnen docka som tillhörde en nu avliden person. Spännande och övernaturligt.#vemharsagtnågotomkärlek av Elif Ali.En uppriktig och smärtsamt gripande berättelse från insidan om ett hedersstyrt liv i Sverige som präglas av dagligt förtryck. Viktig, stark och känslosam läsning.#skiteri av Hanna de CanesieEn vardagsberättelse om Mira som lever ett utsatt liv med fattigdom och våld i hemmet. När hon försöker slå sig fri förvärras härvan av skulder, lögner och våld. Trovärdig och äkta.#detärnågontingsomdrarimig av Elin Persson.Andréa behöver bryta sig loss från den apatiska mamman, flickrummet och hemligheterna. Men förändringen kräver ett högt pris. Det här är hennes berättelse. Drabbande och stark läsning..#sommarlovsläsning #sommarläsning #ungdomsböcker

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *