Instagram

Instagram Inlägg

Istället för en blomma – Ge bort en bok!Jag vill varmt rekommendera ”Träna hemma med Sofia” av Sofia Åhman och medförfattaren Marit Andersson. En tillgänglig, tydlig och inspirerande träningsbok för alla åldrar som är ett väldigt bra komplement till all annan träning.🏽Denna bok är överskådlig, förklarande och inspirerande för alla och envar. Den gör träningen ännu mer tillgänglig eftersom du kan ta med den varsomhelst – och helt plötsligt finns det ingen bortförklaring för utebliven träning.Boken förklarar bl a varför vi bör röra på oss och ger bra tips på övningar hemmavid för styrka, rörlighet, kondition och balans. Alternativa övningar om du vill ha tuffare utmaningar eller om du har problem med skador eller smärta. Boken är rikt illustrerade med tydliga foton som både inspirerar och underlättar träningen. Alla kan hänga med!🧘🏽‍♀️Sofia Åhman är en utomordentlig pedagog och glädjespridare och jag är så glad att våra vägar korsats och hon förtjänar all uppmärksamhet och cred för det viktiga arbete och den skillnad hon gör för så många människor.🏽‍♀️Tack vare Sofias hemmagympa på SVT har väldigt många fått både positiv pepp, återkommande rutiner och grundläggande övningar under det tuffa pandemiåret.Boken är utgiven av @norstedts_forlag Tack @sofia_aahman för boken och den fina personliga hälsningen!🏽.#tränahemmamedsofia #sofiaåhman #träningsbok #träning #tränahemma #hemmaträning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *