Instagram

Instagram Inlägg

Jag är tagen, berörd och känslomässigt knockad av Bara ett offer av Kicki Sehlstedt – den tredje fristående delen om journalisten Aida Svantesson och kriminologen Kajan Berglund. Det här är en aktuell och engagerande välskriven bladvändare du inte vill missa!.När Aida återvänder till Probono-redaktionen efter sin föräldraledighet, får hon ta del av ett anonymt instagramkonto #baraettoffer där en känd politiker pekas ut som våldtäktsman. Aida och Kajan börjar efterforska i fallet och plötsligt försvinner mannen. Utredningen leder dem in i en rättslös värld där brott och övergrepp på unga kvinnor ständigt pågår och tystas med hot och död..Det är ohyggligt trovärdigt, aktuellt och filmiskt och skulle bli en utmärkt tv-serie, för det är viktigt att brotten och orättvisorna lyfts och kommer fram i ljuset.Och trots den obehagliga handlingen känner jag hela tiden att jag är i trygga händer och varsamt lotsas framåt och in i de allra mörkaste platserna. Det märks att Sehlstedt, som är journalist och kriminolog är påläst och vet vad hon skriver om. Engagemanget smittar och väcker allehanda känslor under läsningen..Det är härligt att återse dessa personliga karaktärer som frikostigt delar med sig av sin vardag och kompletterar varandra på ett underbart sätt. De är färgstarka förebilder som jag snart vill återse igen.Rekommenderas varmt!Boken är utgiven av @bazarforlag .#probonoserien #kickisehlstedt #oskuld #sweetlolita #metoo #deckare

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *