Instagram

Instagram Inlägg

Dagens bokpost från @bokfabriken Konsulten som inte ville bada av Mikael Bergstrand, beskrivs som en varm och humoristisk roman om att hitta sig själv. Den lockar verkligen till läsning.Konsulten Kenneth röjer framgång genom att på arbete rationalisera bort anställda. Privat lever han ett bekvämt liv i lyx med sin tio år yngre sambo. Men så väljs han själv bort och tappar fotfästet. Han beger sig till sommarhuset på Österlen för att slicka sina sår. När hans vresige senildemente far röjer en väl bevarad hemlighet om Kenneths mamma börjar Kenneth gräva i det gamla och nu startas en sällsam resa…Mikael Bergstrand fick sitt stora genombrott 2011 med Dehlis vackraste händer, som även blev en omtyckt tv-serie.2019 kom romanen Ingemar Modigs uppvaknande..#konsultensomintevillebada #mikaelbergstrand #bokfabriken #bokpost #sommarensböcker2021

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *