Instagram Inlägg

Lyckos mig!🥰Ljuvligt glädjeskutt när jag kom hem efter en intensiv arbetsdag som började efter väckningen imorse kl 4:50.🏽Idag räckte inte ens min stora brevlåda till för alla underbara bokpaket.🥳🤩Den vänlige och tålmodige brevbäraren tog sig tid att lämna bilen för att personligen överlämna dagens skörd.🏽🏽.Paketens innehåll…(Swipa för bilder🏽).#midsommarblot av Ewa Klingberg#olympia av Mons Kallentoft#dagenärkommen av Ninni Schulman#vådaskott av Katrine Engberg#återvinningscentralen av Ulrika Linder#mordenligtmanus av Dennis Magnusson#tvångsamheten av Alexandra Sundqvist #kaosvego av Sara Ask och Lisa Bjärbo..Varmt Tack@historiskamedia @bokforlagetforum @galago_forlag @ordfrontforlag .#bokpaket #bokpost #recex #tisdagslyx #lycklig #tacksam #boknörd #läslus

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *