Instagram Inlägg

Nu är det klart! Här är nomineringarna till Årets bok 2021.Juryn har sagt sitt och nu är det vi läsare som har möjlighet att innan den 12 september läsa de tolv nominerade böckerna och rösta fram en vinnare.Vad tycker du? Har du någon favorit?Hoppets tåg av Viola ArdoneSamtal från en ängel av Guillaume MussoÄlskade barn av Ashley AudrainShuggie Bain av Douglas StuartAmerikansk jord av Jeanine Cummins De kapabla av Klas Ekman Flickan som fick en röst av Abi DaréBrinn mig en sol av Christoffer CarlssonVänligheten av John Avide Lindqvist Stöld av Ann-Heléne Laestadius Je m’appelle Agneta av Emma HambergRotvälta av Tove Alsterdal Jag har läst fem av tolv och är framförallt taggad på att härnäst läsa Abi Daré. För att läsa vad jag tyckte – följ länken i profilen ️📸Bildcollage skapat av bilder från @aretsbok .#åretsbok2021 #folketspris #åretsbästabok #läsning #böcker

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *