Instagram Inlägg

Missa inte underbara Stella!Se upp, Stella av Susanne Trydal och med illustrationer av Ellen Ekman är en bilderbok som väcker igenkänning – både hos mig (lillasystern), mamman och förskolepedagogen. En dråplig vardagsberättelse med ljuvliga illustrationer som väcker både igenkänning och inspirerar till utvecklande samtal med den yngre läsaren.Stella är fem år och har världens bästa storasyster, Agnes. Allt som hon kan, vill också Stella kunna. När familjen uppmärksammar hur nära tv:n Stella sitter, gissar Agnes att Stella nog kommer att bli blind. Så Stella förbereder sig för ett liv som blind. Men det finns ju faktiskt lösningar och hjälpmedel i hennes fall.Det här är en helt ljuvlig läsupplevelse som blandar allvar med humor och vi får ta del av en igenkännande vardag med händelser som behöver både stöttas, förklaras och tas på största allvar.Ellen Ekman och Susanne Trydal är ett lyckat samarbete som inspirerar till både skratt och fördjupade samtal. En underbar bilderbok med många bottnar och en ljuvlig högläsningsbok som underhåller både stora och små läsare. Rekommenderas varmt!!Jag ser redan fram emot fler böcker om Stella och hennes familj..(Tack för hälsningen @lilla_berlin och @susannetrydal – jag påminns dagligen och ska aldrig släppa taget om min inre femåring)..Boken är utgiven av @rabensjogren .#bilderbok #bilderbokstips #seuppstella #susannetrydal #ellenekman#högläsningsbok

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *