Instagram

Instagram Inlägg

Idag den 23 april är det Världsbokdagen – då vi har en ypperlig möjlighet att uppmärksamma författares och upphovsrättens betydelse för att sprida idéer och kunskap och bidra till förståelse och tolerans mellan människor.☮️"Låt oss ta upp våra böcker och våra pennor, de är våra mest kraftfulla vapen.Ett barn, en lärare, en penna kan förändra världen.”Malala Yousafzai☮️Jag vill uppmärksamma några boknyheter som ligger här hemma och väntar på att bli lästa..#sanningenspris av Kelly Rimmer.#vägenhem av Rosamund Pilcher.#hövdingen av Anders Salander.#hemlighetenpåseaviewcottage av Emily Gunnis.#hemligheterihavanna av Rachel Rhys.#sistanatteniparis av Ruth Druart.#barfatal av Jonathan Leijonberg.#em av Kim Thúy.#everland av Lars-Göran Persson.#vivarungaochmodiga av Hazel Gaynor.#aldrigförsent av Eva Swedenmark.#debortglömdanamnensbok av Kristin Harmel..#romaner #boknyheter #vårensböcker2021 #nyaböcker #attläsaärattresa#världsbokdagen

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *