Instagram Inlägg

Glad Påsk!Inleder påskaftonen med att resa till ”Central Park” i New York med hjälp av Guillaume Musso.Klockan åtta på morgonen vaknar den franska polisen Alice och inser att hon sitter fastkedjad med den amerikanske jazzpianisten Gabriel, på en bänk i Central Park.Kvällen innan festade Alice med sina vänner på Champs-Élysées i Paris medan Gabriel spelade piano på en jazzbar i Dublin. De kan inte minnas att de någonsin träffats förut.En patron i Alices tjänstevapen saknas och hon har blod på sin skjorta. Med gemensamma krafter försöker de få svar på vad som hänt och hur de hamnat i denna situation.Förväntningarna är höga eftersom jag tyckte mycket om den oförutsägbara boken ”Samtal från en ängel” som kom på svenska ifjol.Boken är utgiven av @bokforlagetnona Vad gör du denna påskafton?.#centralpark #guillaumemusso #nonabokförlag #bokförlagetnona #påskläsning #påskafton #spänningsroman #lediglördag

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *