Instagram

Instagram Inlägg

Ett brev betyder så mycket…Titta vilken underbar hälsning jag fått från min kusin i Australien!Vi har aldrig träffats men brevväxlat en del genom åren och vi följer varandra via sociala medier. Nu har hon skickat så vackra glasunderlägg och charmiga bokmärken i 3D till mig.️Försändelsen väcker både glädje och många tankar. Kommer vi någonsin att kunna träffas?Avståndet känns både närmare men samtidigt i dessa tider oändligt avlägset.Vi delar samma gener, har haft samma mormor och morfar och vi har varsin mamma som delat samma uppväxt med många gemensamma minnen.️Men brevet ger också en viktig påminnelse.Ingen kan göra allt. Men alla kan göra något. Och med varje liten vardagshandling som visar en smula omtänksamhet och omsorg om andra, som visar att vi inte bara tänker på oss själva utan bryr oss om hur andra har det kan vi bidra till att bygga ett lite bättre samhälle.”Jorden kan du inte göra om. Stilla din häftiga själ. Endast en sak kan du göra, en annan människa väl.”- Stig Dagerman.Fundera – vilken vardagshandling kan göra skillnad för någon i din omvärld?

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.