Instagram Inlägg

Jajamensan – Andreas Ek har överträffat sig själv!”Det hon slåss för” är den andra delen om utredaren Jannica Brandt och det yttre befälet Patrick Rydh. Det är en rapp, hårdkokt, trovärdig och ruskigt spännande kriminalroman i högt tempo som du inte får missa!🩸Mats Cronstedt är vd på Sveriges mest framgångsrika advokatbyrå. Vid ett inbrott stjäls hans mörkaste hemlighet och när en av hans anställda mördas inser han att mordet kan vara kopplat till stölden och att han kan vara den näste på tur…🩸Från första sidan drar alltihopa igång. Den fängslande handlingen utspelar sig till stor del bakom kulisserna i maktens korridorer i Stockholms innerstad och de olika karaktärerna sätter avtryck och väcker känslor, av allehanda slag. Det här är ingen bok för den kräsmagade, det är bitvis brutalt och vi får ta del av otäcka handlingar som påverkar mig väldigt starkt. Hämnd och revansch präglar också boken.Vi får både ta del av polisens utredningsarbete, den spända stämningen på advokatfirman och dessutom får vi följa förövarens perspektiv. Det ger både bredd och djup och alltsammans är skickligt sammanvävt och bidrar till den täta spänningen och de starka känslorna.🩸Jag gillar attityden hos huvudpersonerna Jannica och Patrick och hur vi även lär känna dem som privatpersoner.Andreas Ek har egen erfarenhet av polisyrket och arbetar som kriminaltekniker, och det märks att han är insatt i det han skriver om. Boken är utgiven på eget förlag men det är nog bara en tidsfråga innan något etablerat förlag får upp ögonen för denne eminente författare.Ljudboken är bra inläst av Sandra Andreis.Boken är fristående men jag rekommenderar dem båda och ser mycket fram emot kommande böcker i serien.Tack @andreasekenek för recensionsexemplar och en stark läsupplevelse.🏽.#dethonslåssför #andreasek #kriminalroman #polisarbete #spänning

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *