Instagram

Instagram Inlägg

Äntligen får barnlitteratur och författare till barnböcker ta den självklara plats som de förtjänar i @svt🏽🏽Tack @svtbabel och Jessika Gedin för ett fantastisk fint, lyhört och intressant samtal om barnlitteratur och högläsning.🏽”Barn har rätt till litteratur med tuggmotstånd… Jag hävdar med bestämdhet att man ska beröra allt även i barnlitteratur,” säger @stinawirsen – aktuell med #vemssäng ”- Ja, det finns en botten av etiska och moraliska frågor i böckerna som jag vill väcka hos barnen,” säger @jenslapidus aktuell med #dillstaliganpoolkuppen i samarbete med @heddalapidus och @gustaflord Den 28 september 2020 gjorde jag ett inlägg och upprop i frågan här på mitt konto utifrån de fantastiska samtalen jag tagit del av från den digitala @bokmassan(🏽Swipa för bild.)Jag är så glad och berörd av inslaget i Babel och hoppas barnlitteratur får ta större plats framöver och blir en lika självklar del i kommande program på samma sätt som i @sr_kultur .Missade du programmet rekommenderar jag att titta på svt.play.#babel #svt

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *