Instagram Inlägg

Dagens bokpaket från @bokstugan Ibland köper jag begagnade böcker på antikvariat.- Men har inte du böcker så det räcker? undrade min man.Jo kanske det – men dessa hade jag inte förrän idag..Jag är uppvuxen med Gunnel Lindes böcker och filmer om bl a Den vita stenen, Pelle Pennan, Rädda Joppe – död eller levande och så LP-skivan ”Fröken Ensam Hemma åker Gungstol” – som var som mitt alter-ego. Underbara, inspirerande och fantasifulla äventyr.️I helgen blev jag nostalgisk och klickade hem några klassiska pärlor till mitt nya bibliotek…#elsabeskow och hennes värld av Margareta Sjögren #närmormorvarmamma av Gunnel Linde#närmammavarmamma av Gunnel Linde#närjagvarmamma av Gunnel Linde#barnenfrånfrostmofjället av Laura Fitinghoff#litapådetoväntade av Gunnel Linde.#antikvariat#begagnadeböcker #nostalgi #braböcker #bonniersjuniorförlag #gunnellinde #laurafitinghoff #bokstugan

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *