Instagram Inlägg

Jag är imponerad! Missa inte den fantastiska romanen ”Som en fjäder i vinden” av Sofia Lundberg. Jag gissar att detta kommer att bli en av årets allra största läsupplevelser. En stark kandidat till årets bok.Den 4 april finns den i butik.🪶Den 12 augusti 2019 får Viola ett oväntat samtal från Lilly, grannflickan som en gång var hennes bästa vän. Nu är de 80 år och Lilly ligger på dödsbädden. De skiljdes åt i ungdomen, men slutade aldrig längta efter varandra. Vi får följa Violas och Lillys livsöden under ett och samma datum, från 1950-talet fram till nutid. När Viola och hennes döttrar till slut tar sig till Paris för att få återse Lilly en sista gång, får hon svaret på den fråga som under många år gnagt i henne.🪶Jag har fått förtroende att förhandsläsa boken, som är en varm och fascinerande roman om systerskap och oskiljaktig vänskap. Boken utspelar sig på Gotland med fullt fokus på den täta storyn och huvudkaraktärerna. Det är äkta, trovärdigt och känsligt.En stark läsning som berör och gör avtryck..Boken är utgiven av @bokforlagetforum .#somenfjäderivinden #sofialundberg #bokförlagetforum

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *