Instagram

Instagram Inlägg

Packat för Sportlov!Här kommer några tips på bra böcker ni inte får missa.☃️️️#prinsenavportedelachapelle av Annelie Drewsen#snuskpåsnapchat av Ann-Charlotte Ekensten och Sofia Falkenhem #rikastivärlden av Malin och Alexander Karim och Andrea Femerstrand #queeratider av Edward Summanen och Adrian Malmgren #pärloravglas av Camilla Lagerqvist#frallanmöterfrallan av Sara Ohlsson och Lisen Adbåge#himlabrand av Moa Backe Åstot#desovandebarneniflumontis av Karin Jacov#mittkärastegyllenebarn av Christina Wahldén#nattkorpen av Johan Rundberg#ospårat av Sanna Mc Donald#precissomkerstin av Helena Hedlund och Katarina Strömgård #poltergeisten av Cecilia Rojek.#sportlovstips #barnochungdomsböcker #läsningförhelafamiljen #läsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *