Instagram Inlägg

Tre års väntan är över…!🥳2017 kom debutromanen ”Säg att du är min”. Nu är Elisabeth Norebäck tillbaka med ”Nadia” – en psykologisk thriller om besatthet, dubbla lojaliteter och om att gå över den sista gränsen..Linda Andersson var ’Solskensflickan’. Nu är hon Monstret. Mot sitt nekande är hon dömd till livstids fängelse för mordet på sin man. För att överleva tvingas Linda glömma sitt tidigare liv och börja tro på det som sägs. Men så inträffar något som får henne att ifrågasätta vad som hände den natten, då hon vaknade upp, omgiven av blod..Varmt Tack @bokforlagetpolaris för oväntat juligt bokpaket som avrundade den mörka arbetsdagen på bästa sätt.🏽.#nadia #elisabethnorebäck #psykologiskthriller #psykologiskspänningsroman #thriller #spänningsroman #polarisbokförlag #bokförlagetpolaris

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *