Instagram Inlägg

Tisdag den 15 decemberDu har väl inte missat böckerna om den driftiga, godhjärtade och äventyrliga Athena? En fartfylld, glädjerik och inspirerande läsupplevelse för hela familjen.🌍Athena både syns och hörs. Döpt efter den grekiska vishets- och krigsgudinnan drivs hon av att upplysa och rädda mänskligheten från jordens undergång och okunskap. Därför har hon tillsammans med två kompisar skapat Rädda-Jorden-Klubben.🌎I den tredje boken är det dags för den stora luciashowen och Athena har fått den ärofyllda och viktigaste uppgiften att vara konferencier. Ingenting får gå fel, men bebis-lillebrodern Grisen behöver ett riktigt namn. Och så är det dags för betyg, vilket är riktigt stressande, framförallt för bästisen Ronja..Böckerna om Athena av Elin ’Grynet’ Ek är perfekt att läsa under jullovet – för i april kommer den fjärde boken i serien…Böckerna är utgivna av @bonniercarlsen .#athena #strålkastaretack #athenastrålkastaretack #elinek #räddajordenklubben #kapitelböcker #högläsningsbok #högläsningsböcker #bokslukare #bokslukaråldern #barnbokstips #lästipsförbarn #jullovsläsning

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *