Instagram

Instagram Inlägg

Den 14 decemberIdag vill jag uppmärksamma den strålande debutromanen ”Bakvatten” av Maria Broberg.En dramatisk, vemodig och stark berättelse som utspelar sig under 1950 och 60-talet i Västerbottens inland, i trakterna kring Sorsele. Har du ännu inte läst den – gör det bums!🌲Alla tror att Nilas har drunknat och försvunnit i Vindelälvens vatten, men efter ett antal decennier avslöjar vårfloden sanningen.🌲Det är en kraftfull, närvarande och suggestiv berättelse som skildrar människor med skuld, längtan och hemligheter som skaver, men också det viktiga samspelet och närheten till djur och natur. En känslosam och viktig läsning som synliggör orättvisor, fördomar och en tuff vardag. En fascinerande välskriven roman med storslagna miljöbeskrivningar och om människoöden som berör och lämnar avtryck.Boken är utgiven av @norstedts_forlag .#bakvatten #mariabroberg #roman #läsupplevelseutöverdetvanliga #västerbottensinland #sorsele #debutroman #lästips #boktips #västerbotten #bookinsta #bookinfluencer #instabooks #instabookstagram #julklappstips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *