Instagram

Instagram Inlägg

Andra advent inleds med bokfrukost. ”Amerikansk jord” av Jeanine Cummins ligger framdukad – årets mest omtalade roman i USA..För att undkomma den hämndlystne ledaren för en knarkkartell, tvingas Lydia och hennes 8-årige son på en livsfarlig flykt från Mexico till USA. En stark och djup berörande skildring med en stark förankring i en aktuell och skrämmande verklighet som berör miljoner människor..Fem års research ligger bakom boken, men massiv och våldsam debatt i samband med utgivningen satte stopp för författarens lanseringsturné.Boken har hittills sålt i över 1 miljon exemplar och översatts till ett trettiotal länder..Svensk översättning: Molle Kanmert Sjölander. Boken är utgiven av @bazarforlag Vad läser du idag?

Instagram Inlägg

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *