Instagram

Instagram Inlägg

Idag den 6 december..🕯🕯vill jag tipsa om ”En sista vinter” av Håkan Norebäck – en ruggigt spännande och välskriven debutroman med karaktärer som berör och gör starka avtryck.️Det är december och Jonnys pappa är sjuk. Mamma vill att familjen ska samlas för att fira jul och Jonny bestämmer sig för att återvända till orten trots alla minnen som han försökt att förtränga i många år. Men inget blir som han tänkt sig och plötsligt trillar han tillbaka i gammalt missbruk och blir intrasslad i både lögner och hemligheter som berör både honom själv och hans familj.️Boken har målande miljöer och en tät fängslande handling. Psykisk ohälsa i en dysfunktionell familj, utanförskap och rasism är en del av handlingen, men framförallt viljan att göra gott, ställa allt tillrätta och längtan efter försoning. Läs den!Boken är utgiven av @bokforlagetforum ️#ensistavinter #håkannorebäck #debutroman #spänningsroman #utanförskap #rasism #forumbokförlag #lästips #boktips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *