Instagram Inlägg

Den 7 december🥂Idag vill jag tipsa om ”Bröllopsfesten” av Lucy Foley – en fascinerande och spännande pusseldeckare. En riktig bladvändare med extra allt!På en avlägsen ö utanför Irland dukas det upp till bröllop och 13 gäster är inbjudna. Plötsligt hittas en av gästerna död och samtidigt drar en storm in över ön, som blir isolerad. Alla har motiv. Alla är misstänkta.Boken har olika berättarröster och det skapar perspektiv och bygger snyggt upp stämningen och spänningen. De karga, utsatta och otillgängliga miljöerna bidrar mycket till läsupplevelsen.Visst känns det som om författaren har inspirerats av Agatha Christie, men det gör inget. Jag tycker boken har en personlig röst, den är oförutsägbar, håller mig på halster – och jag gillar’t!Debuten hette ”Nyårsfesten” och har ett liknande upplägg. Jag rekommenderar dem båda.Översättning: Katarina FalkBoken är utgiven av @printzpublishing .#bröllopsfesten #lucyfoley #pusseldeckare #spänning #printzpublishing #deckare #boktips #lästips

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *