Instagram Inlägg

Åh så fint att komma hem en mörk söndagskväll och mötas av denna positiva bokpost!Jag är så nyfiken att ta del av Grevens uppriktighet och visdom..#attlandasomentrana av Kajsa Ingemarsson beskrivs som en tankeväckande fantasi genomsyrad av hopp, kärlek och tidlös visdom. Den odödliga Greven delar med sig av erfarenheter från sina många liv.Jag hörde det fina och uppriktiga samtalet på ”P4 Extra” och blev riktigt intresserad..Jag har läst de flesta av författarens tidigare böcker och jag gillar både hennes tidiga romaner och senare inspirerande ’klokböcker’ som främjar bl a att lyssna inåt, närvaro, skapande och kreativitet..Varmt tack @lbforlag och @kajsaingemarsson för överraskande bokpaket med personlig hälsning.🏽.#attlandasomentrana #kajsaingemarsson #louisebäckelinförlag

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *