Instagram Inlägg

Ikväll den 23 november får vi veta vem som vinner Augustpriset!Och i år tycker jag det är svårare än någonsin att utse en vinnare för barn- och ungdomskategorin. Jag förespråkar starkt att kategorin ska delas upp i minst två, eftersom jag anser att kategorin och målgruppen i dagsläget är alltför bred.Den digitala direktsända Augustgalan leds av Yukiko Duke och med i studion finns även Jenny Jägerfeld, som tilldelades Augustpriset i kategorin Årets svenska barn- och ungdomsbok år 2010 för ”Här ligger jag och blöder.”Augustpriset delas ut i kategorierna Årets svenska skönlitterära bok, Årets svenska fackbok och Årets svenska barn- och ungdomsbok. Lilla Augustpriset kommer också att delas ut, och årets mottagare av Svenska Förläggareföreningens Hederspris kommer uppmärksammas och hyllas.Programmet kommer att sändas på www.augustpriset.sefrån klockan 16.30 – missa inte det! Foto Yukiko Duke och Jenny Jägerfeld:Jocke Ström#augustpriset

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *