Instagram

Instagram Inlägg

Stort Hurra och varmt Grattis!🥳Nu är Svenska Deckarakademiens vinnare utsedda. ’Spårhunden’, priset för 2020 års bästa barn- och ungdomsdeckare:#detgårenmördarelös – en historia från 1721 av Kalle Holmqvist.”Ett originellt och spännande äventyr, berättat med god pedagogik och historisk relief.”Årets bästa svenska debut 2020:#dödssynden av Maria Grund”En brutal och traumafylld intrig i ökänd miljö.”Årets bästa svenska kriminalroman 2020:#rotvälta av Tove Alsterdal”En polisroman med originellt genomfört återvändartema och Ådalen som fond.”Bästa till svenska översatta kriminalroman 2020:#villebråd av Don Meyer. översättning av Mia Gahne.”En sorgesång över ett förlorat Sydafrika. Vass samhällskritik och spänning på internationell nivå”..Har du läst dem?.#deckare #spänning #kalleholmqvist #tovealsterdal #mariagrund #donmeyer #miagahne #svenskadeckarakademin #vinnare

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *