Instagram Inlägg

Farsdag idag!Varför inte fira med lite mysig högläsning?Här kommer några barnbokstips där pappor har en framträdande roll:.#alfonsåbergundersökerochexperimenterar idé, text och form: Josefin Svenske och Karin Johansson i samarbete med Bok-Makaren AB, efter Gunilla Bergströms bokfigur Alfons Åberg.Enkla recept på undersökande experiment av saker som finns hemmavid. Experimenten utgår från frågorna Vad? Hur? och varför? Pedagogisk handledning som passar nyfikna och vetgiriga barn och vuxna..#älgpappan av Lisa Fransson och Helena Egerlid.Ur ett barns perspektiv får vi följa en familj som håller på att krackelera, där vuxna är väldigt olika varandra utan att det är någons fel..#trolletärintehemma av Lars Lerin.Följ med Lars, sonen Rafael och deras två katter ut på en närvarande och stilla skogspromenad..#etthavivardagsrummet av Signe Gabriel och Gabriel Häggebrink.Onas pappa är världens bästa, stark och snäll, men han glider längre ifrån Ona. Pappa har blivit deprimerad..#zombiepappan av Anders Jacobsson och Lars Karlsson.När Zoeys mamma dör, börjar pappa dricka och blir som en zombie. Men hjälp kommer från oväntat håll..#nappresan av Ylva Karlsson och Katarina Strömgård.Ester har blivit så stor att det är dags att sluta med napp. Hon får en känguru av en av sina pappor. När kvällen kommer är hon otröstlig, men tack vare kängurun sker ett oväntat äventyr..#kajsaochpappasjukbacillen av Ulrika Hjort och Kelly Sallinen.En dag får Kajsa magsjuka, men tack vare pappa så blir en jobbig dag ganska bra ändå..#bilderbokstips #barnbokstips #högläsningsbok #högläsningstips #farsdag

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *