Instagram

Instagram Inlägg

”Värket” av Katarina Lundholm läste jag på ett tidigt stadium. Jag är så glad att den nu finns som ljudbok, inläst av Maria Lyckow. En fängslande och mycket välskriven debutroman om människorna som arbetar på en statlig myndighet och vad som händer med dem under ett omfattande förändringsarbete. Läs eller lyssna!. Författaren bjuder på personliga karaktärer som väcker starka känslor, sympati och empati och som dröjer sig kvar efter utläsning. Berättelsen ger stor igenkänning. Språket är både sakligt, personligt och bjuder på både förbjudna tankar och modiga åsikter..Vi får följa Gertrud, karriäristen som inte skyr några som helst medel för att förändringen genomförs. Hennes två vapendragare Bill och Bull, den illusionslöse Bosse, som arbetat på Värket i många år och hans kollegor: ängsliga Laila, stöddige Sebbe, ensamstående pappan Anders och pladdriga Pia.Alla har bagage med sig och vi får lära känna dem på nära håll och följa deras omtumlande resa i den nya miljön med nya förutsättningar..Katarina Lundholm har en förmåga att skapa en fin balans mellan karaktärernas arbetsliv och privatliv, deras personliga åsikter och ledningens krav. Det finns inga rätt eller fel, bara olika upplevelser. Vi får ta del av deras vardag, tankar och personliga utveckling under en kaotisk period i livet..Romanen är snyggt paketerad och presenteras med en varm ton. Detta är även en utmärkt bokcirkelbok. Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @vistoforlag .#värket #katarinalundholm #visto #boktips #lästips #ljudbokstips #marialyckow

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *